Mokum Tours
Mokum Tours

Amsterdam The Styles Outlet

Amsterdam The Style Outlets biedt een uitnodigende winkelomgeving die mode, entertainment en culinaire ervaringen combineert tot een levendige bestemming. Gelegen in Halfweg, vlakbij Amsterdam, Nederland, is dit outletcentrum een ​​ware blikvanger voor zowel lokale bewoners als toeristen. Met meer dan honderd winkels van toonaangevende nationale en internationale merken, is het een paradijs voor koopjesjagers en modeliefhebbers. De architectuur van het outletcentrum is modern en aantrekkelijk, met een mix van openlucht- en overdekte winkelruimtes die zorgen voor een plezierige winkelervaring, ongeacht het weer. Van high-end mode tot casual kleding, accessoires en schoenen, de diversiteit van het aanbod zorgt ervoor dat er voor elk wat wils is. Naast winkelen biedt Amsterdam The Style Outlets ook een scala aan entertainmentopties, waaronder restaurants, cafés en andere recreatieve voorzieningen, perfect voor ontspanning en sociale interactie na een dagje winkelen. Bovendien is de locatie gunstig gelegen nabij Amsterdam, waardoor het gemakkelijk bereikbaar is met verschillende vervoersmogelijkheden, waardoor het een must-visit bestemming is voor iedereen die op zoek is naar een unieke en bevredigende winkelervaring.

Highlights

Wat mensen zeggen over The Styles Outlet

SU_MISALI DESTINA

Vandaag 2e paasdag heeft mijn gezin naar deze leuke shopping plaats gebracht. We hebben een fijne middag samen geshopt. Vriendelijke medewerkers van alle winkeliers en een gezellige dag vermaakt met alle chocolade paaseitjes!!! De pommes patatje zekers proberen wat een heerlijke patatje en een lieve manager mevrouw Hacer. Ik ben een rolstoel gebruiker, jammer van die drempels bij alle zaakjes.. 👍👍

DMS

Klein maar fijn, eigenlijk groot genoeg, binnen 5 uurtje heb je alles gezien.Veel merken aanwezig ook voldoende horeca en openbare toiletten, grote ondergrondse parkeergarage met liften en roltrappen. €4.50 voor een hele dag. Let op! De hele terrein is een rookvrije gebied! Er zij wel 2 aangewezen plekken waar je kunt genieten van een Cigaret.

Bram H

Leuke schone outlet centrum nabij Amsterdam. Met 70 winkels is het niet heel groot maar alsnog is er keuze zat.

Jan Peter van Zijl

Ontspannen gewinkeld; Kleding, schoenen, spelletje, chocolade.Vriendelijk personeel. Er hing sowieso een ontspannen sfeer.De hond mocht (bijna) overal mee naar binnen.En uiteraard wat gedronken met een broodje. Top.Goed bereikbaar.

Tours met The Styles Outlet

Stories, tips, and guides

A Seaside Reset in Laguna Beach

From the iconic to the unexpected, the city of San…

Tiptoe through the Tulips of Washington

2021 will be a Different Skagit Valley Tulip Festival. We…

The city of San Francisco never ceases to surprise

This article is part of Earth Refuge’s Spotlight Series on…

The Castle on the Cliff: Majestic, Magic, Manoir

Thousands of migrants – of whom, many are children –…

All Aboard the Rocky Mountaineer

In this interview, correspondent Polly Nash talks to fire fighter…

Redfin Ranks the Most Competitive Neighborhoods

In this week’s interview, Ole ter Wey talks to climate…

How to Explain Travel to a Five-Year-Old

I’ve been a traveler my whole life — and was…

The Best Kept Secrets About Travel

PENNSYLVANIA, USA — The difference between a tourist and a…

Samenwerken werkt

Uw onderneming in de spotlights op onze website? Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken