Mokum Tours

Designer Outlet Roermond

Designer Outlet Roermond biedt een uitgebreide selectie van meer dan 200 bekende merken, waar modebewuste shoppers kunnen genieten van aanzienlijke kortingen. Gelegen in het schilderachtige Roermond, trekt deze populaire bestemming jaarlijks miljoenen bezoekers. Van high-end mode tot accessoires, het aanbod voldoet aan diverse smaken en behoeften. Met zijn charmante architectuur en levendige sfeer biedt de outlet een unieke winkelervaring voor elke bezoeker, waardoor het een geliefde bestemming is voor koopjesjagers en modeliefhebbers.

Highlights

Wat mensen zeggen over The Styles Outlet

Marie

Elke keer hebben we hier een leuke ervaring. Soms aanschuiven bij winkels, maar die gaan vrij snel vooruit. Goede parking voorzien, heel veel plaats en ruim genoeg. Honden zijn ook welkom, zelfs in de winkels. Qua eten is zijn er verschillende opties, met verschillende prijs klassen. Het dorpje is heel mooi ingericht. Men is in de winkels altijd heel vriendelijk

Amalia Alkatiri

Ik kom hier niet heel vaak sinds het best wel een eindje rijden is (min. 2 uur), maar als ik hier kom slaag ik altijd zo ontzettend goed! Fantastische winkels, vriendelijke personeel, het is schoon en netjes, genoeg opties qua restaurantjes en cafeetjes om even bij te komen, mooie aanbiedingen en er is ook een gebedsruimte wat ik en veel andere muslims zeer op prijs stellen!

Ton C. Kroon

Als je graag goede sier maakt door merken te dragen of te gebruiken kan je hier al je geld kwijt. Voor alle andere mensen leuk om eens een keer doorheen te lopen. Hier en daar zal je een 'koopje' vinden. Maar dat er wat korting wordt geboden op producten (niet alle, advies: check online), wil niet zeggen dat je goedkoop uit bent. Ga er kijken naar mooie spullen, of ga er kijken naar mensen die teveel geld uitgeven aan mooie spullen...En vergeet het reuzenrad niet. Vanuit het rad heb je een goed uitzicht over het complex, de enorme parkeerplaats en Roermond in de verte...

Angela Boekelman

Een hele leuke outlet. De entourage en de sfeer was heel mooi en gezellig. Het centrum was al geheel in kerstsfeer. Dat geeft toch altijd een warm gevoel. De bouwstijlen van de winkels zijn ook schitterend. Voor de bekende merken ben je hier op de juiste plaats.

Tours met Designer Outlet Roermond

Stories, tips, and guides

A Seaside Reset in Laguna Beach

From the iconic to the unexpected, the city of San…

Tiptoe through the Tulips of Washington

2021 will be a Different Skagit Valley Tulip Festival. We…

The city of San Francisco never ceases to surprise

This article is part of Earth Refuge’s Spotlight Series on…

The Castle on the Cliff: Majestic, Magic, Manoir

Thousands of migrants – of whom, many are children –…

All Aboard the Rocky Mountaineer

In this interview, correspondent Polly Nash talks to fire fighter…

Redfin Ranks the Most Competitive Neighborhoods

In this week’s interview, Ole ter Wey talks to climate…

How to Explain Travel to a Five-Year-Old

I’ve been a traveler my whole life — and was…

The Best Kept Secrets About Travel

PENNSYLVANIA, USA — The difference between a tourist and a…

Samenwerken werkt

Uw onderneming in de spotlights op onze website? Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken