Mokum Tours
Mokum Tours

Vondelpark

Het Vondelpark, gelegen in het hart van Amsterdam, is een van de meest geliefde en bezochte stadsparken van Nederland. Het park, vernoemd naar de beroemde Nederlandse dichter Joost van den Vondel, strekt zich uit over een uitgestrekt gebied van groene open ruimtes, schilderachtige vijvers en weelderige tuinen. Het park biedt een oase van rust en natuur midden in de bruisende stad, waardoor het een favoriete bestemming is voor zowel inwoners als toeristen. Met zijn kronkelende paden, uitgestrekte gazons en schaduwrijke bomen is het Vondelpark een ideale plek om te wandelen, joggen, fietsen, picknicken of gewoon te genieten van de natuur. Naast zijn natuurlijke schoonheid biedt het park ook een scala aan culturele en recreatieve activiteiten, waaronder openluchtconcerten, theatervoorstellingen en kunsttentoonstellingen, waardoor het een levendige en veelzijdige bestemming is voor alle leeftijden.

Highlights

Wat mensen zeggen over Het Vondelpark

Eva van der Linden

Het Vondelpark is mijn favoriete plek in Amsterdam om te ontspannen en tot rust te komen. De rustige sfeer, prachtige natuur en diverse activiteiten maken het een geweldige bestemming voor een dagje uit met familie en vrienden.

Max de Jong

Als toerist was ik onder de indruk van de schoonheid van het Vondelpark. Het is een groene oase in het midden van de stad, waar je kunt ontsnappen aan de drukte en kunt genieten van de rust en stilte.

Sophie Bakker

Het Vondelpark is een van de meest iconische en geliefde plekken van Amsterdam. Of je nu wilt wandelen, fietsen, picknicken of gewoon ontspannen in het gras, er is altijd iets te doen en te zien in dit prachtige park.

Daan Jansen

Het Vondelpark is een van de parels van Amsterdam. Met zijn weelderige groen, schilderachtige vijvers en levendige sfeer is het de perfecte plek om te genieten van de natuur en de lokale cultuur.

Tours met Het Vondelpark

Stories, tips, and guides

A Seaside Reset in Laguna Beach

From the iconic to the unexpected, the city of San…

Tiptoe through the Tulips of Washington

2021 will be a Different Skagit Valley Tulip Festival. We…

The city of San Francisco never ceases to surprise

This article is part of Earth Refuge’s Spotlight Series on…

The Castle on the Cliff: Majestic, Magic, Manoir

Thousands of migrants – of whom, many are children –…

All Aboard the Rocky Mountaineer

In this interview, correspondent Polly Nash talks to fire fighter…

Redfin Ranks the Most Competitive Neighborhoods

In this week’s interview, Ole ter Wey talks to climate…

How to Explain Travel to a Five-Year-Old

I’ve been a traveler my whole life — and was…

The Best Kept Secrets About Travel

PENNSYLVANIA, USA — The difference between a tourist and a…

Samenwerken werkt

Uw onderneming in de spotlights op onze website? Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken