Meertalige Chauffeurs

Betaalmogelijkheden bij Mokum Tours

Bij Mokum Tours streven we ernaar om een diverse en inclusieve ervaring te bieden aan al onze gasten, ongeacht hun taalvoorkeuren. Daarom zijn onze chauffeurs bedreven in het Engels en in sommige gevallen ook in het Arabisch.

Talenkennis van onze chauffeurs:

Uitstekend Engels: Onze chauffeurs zijn vloeiend in het Engels, waardoor ze moeiteloos kunnen communiceren met onze internationale gasten en de rijke geschiedenis en cultuur van Amsterdam kunnen delen.

Arabisch: In bepaalde gevallen hebben onze chauffeurs ook kennis van het Arabisch, waardoor we een nog bredere groep gasten kunnen bedienen en een meer gepersonaliseerde ervaring kunnen bieden aan Arabisch sprekende bezoekers.

Voorwaarden en instructies

Aanvragen welkom: We begrijpen dat het prettig kan zijn om een chauffeur te hebben die uw eigen taal spreekt. Daarom staan we altijd open voor specifieke taalverzoeken van onze gasten.

Geen garantie: Hoewel we ons best zullen doen om aan uw taalvoorkeur te voldoen, kunnen we helaas niet garanderen dat we een chauffeur beschikbaar hebben die uw specifieke taal spreekt voor de tour. We zullen echter ons uiterste best doen om tegemoet te komen aan uw wensen.

Bij Mokum Tours streven we ernaar om uw ervaring zo comfortabel en aangenaam mogelijk te maken, inclusief communicatie in een taal die voor u het meest vertrouwd is. Neem gerust contact met ons op als u specifieke vragen of verzoeken hebt met betrekking tot de talen van onze chauffeurs.