Mokum Tours
Mokum Tours

Delft

Delft, een betoverende stad doordrenkt van geschiedenis en cultuur, staat wereldwijd bekend om zijn charmante grachten, historische gebouwen en de beroemde Delfts blauwe aardewerktraditie. Met zijn pittoreske straatjes, eeuwenoude kerken en levendige pleinen ademt Delft een tijdloze elegantie uit die bezoekers betovert. Het is de stad van Vermeer en zijn meesterwerk "Het meisje met de parel", de imposante Nieuwe Kerk waar de Nederlandse koninklijke familie begraven ligt, en de sfeervolle Markt met zijn statige Stadhuis. Delft is een bestemming waar geschiedenis tot leven komt en waar elke steen een verhaal te vertellen heeft.

Highlights

Wat mensen zeggen over Delft

Lotte de Wit

Wat een charme heeft Delft! Als kunstliefhebber was ik onder de indruk van de rijke geschiedenis en de artistieke sfeer van deze stad. Het Vermeer Centrum was een hoogtepunt, waar ik meer te weten kwam over het leven en werk van de beroemde schilder Johannes Vermeer. Maar ook de moderne kunstgaleries langs de grachten waren een ontdekking. Delft is een stad waar kunst en geschiedenis samenkomen en waar je steeds weer iets nieuws kunt ontdekken.

Timo van den Berg

Delft is een stad vol verrassingen! Ik heb genoten van een heerlijke dag met mijn gezin, wandelend door de gezellige straten en langs de rustige grachten. De kinderen vonden het Delfts Blauw Experience echt geweldig, waar ze zelf aan de slag konden met het beschilderen van aardewerk. En natuurlijk hebben we ook genoten van een heerlijke lunch op een van de vele terrasjes aan het water. Delft is een stad waar iedereen zich thuis kan voelen!

Lars van der Wal

Delft is een stad met een unieke charme! Ik heb genoten van een ontspannen dagje uit, wandelend langs de prachtige grachten en genietend van het uitzicht op de historische gebouwen. Het was heerlijk om de drukte van de stad even achter me te laten en te genieten van de rust en de stilte. En natuurlijk heb ik ook een bezoek gebracht aan de Oude Kerk, waar ik onder de indruk was van de prachtige architectuur. Delft is een stad die je echt moet ervaren!

Tours in Delft

Stories, tips, and guides

A Seaside Reset in Laguna Beach

From the iconic to the unexpected, the city of San…

Tiptoe through the Tulips of Washington

2021 will be a Different Skagit Valley Tulip Festival. We…

The city of San Francisco never ceases to surprise

This article is part of Earth Refuge’s Spotlight Series on…

The Castle on the Cliff: Majestic, Magic, Manoir

Thousands of migrants – of whom, many are children –…

All Aboard the Rocky Mountaineer

In this interview, correspondent Polly Nash talks to fire fighter…

Redfin Ranks the Most Competitive Neighborhoods

In this week’s interview, Ole ter Wey talks to climate…

How to Explain Travel to a Five-Year-Old

I’ve been a traveler my whole life — and was…

The Best Kept Secrets About Travel

PENNSYLVANIA, USA — The difference between a tourist and a…

Samenwerken werkt

Uw onderneming in de spotlights op onze website? Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken