Mokum Tours
Mokum Tours
Mokum Tours

Den-Haag

Den Haag, de politieke hoofdstad van Nederland, straalt een sfeer van elegantie en grandeur uit met zijn statige lanen, historische gebouwen en weelderige parken. Naast het huisvesten van regeringsgebouwen en internationale organisaties, biedt Den Haag een schat aan culturele attracties, waaronder het Mauritshuis met meesterwerken zoals Vermeers "Meisje met de Parel", en het Vredespaleis, een symbool van vrede en rechtvaardigheid. Met zijn uitgestrekte duinen langs de kust, prachtige stranden en levendige wijken zoals Scheveningen, combineert Den Haag een gevoel van sereniteit met een bruisende stedelijke energie.

Highlights

Wat mensen zeggen over Den-Haag

Lisa de Jong

Den Haag is een fantastische stad! Ik heb genoten van de prachtige architectuur, vooral rondom het Binnenhof en het Lange Voorhout. Het strand van Scheveningen is ook een absolute aanrader, heerlijk om even uit te waaien. En natuurlijk mag een bezoek aan het Mauritshuis niet ontbreken voor liefhebbers van kunst. Kortom, Den Haag heeft voor ieder wat wils!

Max van Dijk

Wat een geweldige stad is Den Haag toch! De diverse wijken zorgen voor een interessante mix van culturen en activiteiten. Zo vond ik het super leuk om te shoppen in de hippe straatjes van de Frederikstraat en de Denneweg. Ook het Haagse Bos is een oase van rust midden in de stad. En de vele gezellige terrasjes maken het plaatje compleet. Een echte aanrader voor een citytrip!

Emma Bakker

Den Haag heeft mijn hart gestolen! De stad heeft zoveel te bieden op het gebied van kunst en cultuur. Zo heb ik genoten van een bezoek aan het Gemeentemuseum en het Escher Museum. Ook de Haagse Markt is een bezoekje waard, hier vind je de lekkerste verse producten tegen een betaalbare prijs. En niet te vergeten, het Vredespaleis is echt indrukwekkend. Den Haag, ik kom zeker terug!

Lars Visser

Ik ben helemaal weg van Den Haag! De stad heeft een unieke charme met zijn statige gebouwen en brede lanen. Het is heerlijk om door het centrum te wandelen en te genieten van de gezellige sfeer. Ook het uitzicht vanaf de Pier in Scheveningen is adembenemend, vooral bij zonsondergang. En de strandtentjes zijn perfect voor een drankje en een hapje. Den Haag is echt mijn favoriete bestemming voor een dagje weg!

Tours in Den-Haag

Stories, tips, and guides

A Seaside Reset in Laguna Beach

From the iconic to the unexpected, the city of San…

Tiptoe through the Tulips of Washington

2021 will be a Different Skagit Valley Tulip Festival. We…

The city of San Francisco never ceases to surprise

This article is part of Earth Refuge’s Spotlight Series on…

The Castle on the Cliff: Majestic, Magic, Manoir

Thousands of migrants – of whom, many are children –…

All Aboard the Rocky Mountaineer

In this interview, correspondent Polly Nash talks to fire fighter…

Redfin Ranks the Most Competitive Neighborhoods

In this week’s interview, Ole ter Wey talks to climate…

How to Explain Travel to a Five-Year-Old

I’ve been a traveler my whole life — and was…

The Best Kept Secrets About Travel

PENNSYLVANIA, USA — The difference between a tourist and a…

Samenwerken werkt

Uw onderneming in de spotlights op onze website? Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken