Mokum Tours
Mokum Tours
Mokum Tours

Kaatsheuvel

Kaatsheuvel, een schilderachtig dorp in het zuiden van Nederland, verwelkomt bezoekers met zijn charmante mix van natuurlijke schoonheid en spannende avonturen. Het dorp staat wereldwijd bekend als de thuisbasis van de Efteling, een betoverend pretpark vol magie en plezier voor alle leeftijden. Maar Kaatsheuvel biedt meer dan alleen sprookjesachtige attracties; het omringende landschap van weelderige bossen, uitgestrekte duinen en schilderachtige velden nodigt uit tot ontspanning en verkenning. Met zijn vriendelijke sfeer en diverse recreatiemogelijkheden is Kaatsheuvel een bestemming die de zintuigen prikkelt en herinneringen creëert die een leven lang meegaan.

Highlights

Wat mensen zeggen over Kaatsheuvel

Laura van Dijk

Een geweldig weekendje weg naar Kaatsheuvel gehad! De Efteling was een groot succes voor ons gezin. De kinderen waren dolblij met alle attracties en ikzelf was onder de indruk van de prachtige omgeving. We verbleven in een mooi huisje in de buurt van de duinen, wat een rustgevende ervaring was. Zeker een aanrader voor gezinnen!

Pieter de Jong

Kaatsheuvel heeft ons aangenaam verrast! Het pretpark was natuurlijk fantastisch, maar ook de wandelingen door de natuur waren een hoogtepunt. We verbleven in een gezellig pension waar we werden verwelkomd met echte Brabantse gastvrijheid. De combinatie van avontuur en ontspanning maakte ons verblijf onvergetelijk.

Anne Bakker

Een weekendje Kaatsheuvel was precies wat we nodig hadden! De Efteling bracht ons terug naar onze kindertijd, terwijl de prachtige omgeving van de Loonse en Drunense Duinen ons de kans gaf om even te ontsnappen aan de drukte van het dagelijks leven. Ons verblijf in een knusse bed & breakfast was de kers op de taart.

Maarten Jansen

Kaatsheuvel is een pareltje in Nederland! De Efteling was adembenemend, zelfs voor volwassenen. Maar ook de rustige momenten in de natuur waren onvergetelijk. We verbleven in een comfortabel vakantiehuis, waar we genoten van heerlijke maaltijden en een warme sfeer. Een topbestemming voor een korte vakantie!

Tours in Kaatsheuvel

Efteling | Betovering in het hart van Nederland

Stories, tips, and guides

A Seaside Reset in Laguna Beach

From the iconic to the unexpected, the city of San…

Tiptoe through the Tulips of Washington

2021 will be a Different Skagit Valley Tulip Festival. We…

The city of San Francisco never ceases to surprise

This article is part of Earth Refuge’s Spotlight Series on…

The Castle on the Cliff: Majestic, Magic, Manoir

Thousands of migrants – of whom, many are children –…

All Aboard the Rocky Mountaineer

In this interview, correspondent Polly Nash talks to fire fighter…

Redfin Ranks the Most Competitive Neighborhoods

In this week’s interview, Ole ter Wey talks to climate…

How to Explain Travel to a Five-Year-Old

I’ve been a traveler my whole life — and was…

The Best Kept Secrets About Travel

PENNSYLVANIA, USA — The difference between a tourist and a…

Samenwerken werkt

Uw onderneming in de spotlights op onze website? Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken