Mokum Tours
Mokum Tours
Mokum Tours

Rotterdam

Rotterdam, een dynamische havenstad in Nederland, is doordrenkt van moderne architectuur, levendige culturele scènes en een rijke maritieme geschiedenis. Met zijn futuristische skyline, iconische bezienswaardigheden zoals de Erasmusbrug en de Markthal, en een levendige culinaire en uitgaansscene, trekt Rotterdam zowel toeristen als lokale bewoners aan. De stad staat bekend om zijn innovatie, creativiteit en veerkracht, en biedt een inspirerende mix van erfgoed en vooruitstrevendheid die haar uniek maakt in de wereld.

Highlights

Wat mensen zeggen over Rotterdam

Sanne de Koning

Rotterdam is echt een stad met karakter. De architectuur is zo divers en interessant, van oude gebouwen tot moderne wolkenkrabbers. Ik heb genoten van een wandeling langs de Maas en van het uitzicht vanaf de Erasmusbrug. Ook de food scene is geweldig, met allerlei gezellige eettentjes en markten waar je van alles kunt proeven. Rotterdam heeft me positief verrast en ik kan niet wachten om terug te gaan!

Daan Bakker

Als je op zoek bent naar een levendige stad met veel te zien en te doen, dan is Rotterdam the place to be. Ik heb me geen moment verveeld tijdens mijn verblijf. De musea zijn van topkwaliteit, vooral het Maritiem Museum vond ik erg interessant. Maar ook gewoon rondlopen door de straten en genieten van de vibe van de stad is al een ervaring op zich. En natuurlijk moet je de lokale lekkernijen proeven, zoals de kibbeling bij de viskraam. Rotterdam heeft mijn hart gestolen en ik kom zeker terug!

Lisa Jacobs

Rotterdam heeft me positief verrast. De stad ademt een heel eigen sfeer uit, met zijn stoere uitstraling en moderne architectuur. Ik vond het heerlijk om langs de Maas te wandelen en te genieten van het uitzicht op de skyline. Ook het culturele aanbod is fantastisch, met musea zoals Boijmans Van Beuningen en het Kunsthal. En wat eten betreft, ben je in Rotterdam echt aan het juiste adres. Van streetfood tot haute cuisine, je vindt het hier allemaal. Rotterdam is een stad waar je keer op keer nieuwe dingen ontdekt en ik kom zeker terug om meer te zien!

Max de Graaf

Rotterdam heeft mijn verwachtingen overtroffen. De stad heeft zoveel te bieden op het gebied van kunst, cultuur en gastronomie. Ik vond het vooral indrukwekkend om de Euromast te beklimmen en vanaf daar het adembenemende uitzicht over de stad te bewonderen. Ook de mix van verschillende wijken, van het hippe Katendrecht tot het bruisende centrum, zorgt ervoor dat je je geen moment verveelt. En dan heb ik het nog niet eens gehad over de gezellige cafés en restaurants waar je kunt genieten van heerlijk eten en drinken. Rotterdam is een stad die je echt moet ervaren en ik kan niet wachten om terug te gaan!

Tours in Rotterdam

Stories, tips, and guides

A Seaside Reset in Laguna Beach

From the iconic to the unexpected, the city of San…

Tiptoe through the Tulips of Washington

2021 will be a Different Skagit Valley Tulip Festival. We…

The city of San Francisco never ceases to surprise

This article is part of Earth Refuge’s Spotlight Series on…

The Castle on the Cliff: Majestic, Magic, Manoir

Thousands of migrants – of whom, many are children –…

All Aboard the Rocky Mountaineer

In this interview, correspondent Polly Nash talks to fire fighter…

Redfin Ranks the Most Competitive Neighborhoods

In this week’s interview, Ole ter Wey talks to climate…

How to Explain Travel to a Five-Year-Old

I’ve been a traveler my whole life — and was…

The Best Kept Secrets About Travel

PENNSYLVANIA, USA — The difference between a tourist and a…

Samenwerken werkt

Uw onderneming in de spotlights op onze website? Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken