Terugbetaling en annuleringen

Annuleringsbeleid

Flexibiliteit: We doen ons best om zo flexibel mogelijk te zijn met annuleringen. We begrijpen dat onvoorziene omstandigheden zich kunnen voordoen, en we willen ervoor zorgen dat u niet onnodig wordt belast.

Tijdige kennisgeving: Als u, uw tour moet annuleren, waarderen we het als u ons zo snel mogelijk op de hoogte stelt. Dit stelt ons in staat om eventuele wijzigingen zo soepel mogelijk te verwerken.

Terugbetalingsbeleid

Volledige terugbetaling: Als u, uw tour annuleert binnen een redelijke termijn en volgens onze annuleringsvoorwaarden, bieden we een volledige terugbetaling van het betaalde bedrag.

Gedeeltelijke terugbetaling: In sommige gevallen, afhankelijk van de timing en omstandigheden van de annulering, kan een gedeeltelijke terugbetaling worden overwogen. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Voorwaarden en instructies

Neem contact met ons op: Als u, uw tour moet annuleren, neem dan zo snel mogelijk contact met ons op via e-mail of telefoon. We zullen u graag begeleiden bij het annuleringsproces en eventuele vragen beantwoorden.

Annuleringskosten: Houd er rekening mee dat er mogelijk annuleringskosten van toepassing zijn, afhankelijk van de timing van uw annulering en de specifieke tour die u heeft geboekt. We informeren u graag over deze kosten bij het bevestigen van uw annulering.

Bij Mokum Tours streven we ernaar om onze klanten een zorgeloze ervaring te bieden, zelfs als plannen veranderen. We waarderen uw vertrouwen in ons en staan klaar om u te helpen bij eventuele vragen of zorgen met betrekking tot annuleringen en terugbetalingen.

info@mokum-tours.nl

Voor al uw vragen

+31 (0)20 250 4999

Bellen of WhatsApp?